NL · EN
Winkelmand (0) · 0,00

my eye on landscape – hoe beweeg jij?

Hoe Beweeg Jij?

10 september 2013 · annemarie hoogwoud

Hoe beweeg jij in je foto’s?

Onlangs liep ik door mijn foto archief en zag opeens hoe mijn fotografie door de jaren heen veranderd is.

Natuurlijk, ik heb mij ontwikkeld op fotografisch gebied, heb workshops gevolgd, masterclasses. Ik kon en kan zien wat het positieve effect daarvan is.

Maar ik zag nog iets: de laatste jaren is mijn wereld nogal in beweging; ik kwam in beweging en zo ook mijn fotografie. Letterlijk en figuurlijk.

Ik kreeg een andere kijk op de wereld om mij heen, op mijn eigen wereld en daardoor ontstond er een voor mij hele nieuwe fotografische wereld: van registrerend naar een serene ruimtelijkheid en vervolgens naar meer abstracte beweeglijke beelden.

Een fascinerende ontdekking! En een ontdekking die mijn creativiteit enorm aanwakkert en veel deuren voor mij opent! Waar gaat het heen? Ik laat me graag verrassen.

Doe het maar eens: loop je foto’s van de afgelopen jaren eens door en zie de verandering en ontwikkeling. En ga met dat gegeven in je hoofd naar buiten, met je camera.

Laat jij je ook verrassen door de nieuwe beelden die je gaat maken?

Veel plezier!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© copyright annemarie hoogwoud photography
Niets van deze website of de inhoud ervan mag worden gereproduceerd, gekopieerd, gewijzigd of aangepast, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Annemarie Hoogwoud