NL · EN
Winkelmand (0) · 0,00

fantastisch: ontmoeting met de schrijver van Nachttrein

1 april 2015 · annemarie hoogwoud

Hoe kun je je project beter beginnen dan met een ontmoeting met de schrijver die aan het begin heeft gestaan van dit project? En dat is gebeurd! Maandag 30 maart sprak ik met Peter Bieri, ook bekend als Pascal Mercier. Een droomstart dus!

Peter Bieri is vereerd en zeer enthousiast dat ik zijn boek ga verbeelden. We hebben gesproken over wat het boek hem heeft gebracht, wat het boek  met mij gedaan heeft, over de muziek in het boek, over de toon die maakt dat je gegrepen raakt door het boek (of niet).

Aan het eind uiteraard ook tips welke locaties absoluut niet mogen ontbreken bij mijn bezoek aan Bern de komende dagen.

Een ontmoeting met een boeiende man, die ’s avonds een vervolg kreeg in De Balie, waar Peter Bieri in gesprek was met Bas Heijne

Kortom: we zijn begonnen!!3 reacties op “fantastisch: ontmoeting met de schrijver van Nachttrein”

 1. Marion Wichard schreef:

  Lieve Annemarie,
  wat een geweldig project! En het is natuurlijk een droomstart als je nog voor de start de schrijver in levende lijve ontmoet.
  Ik wens je veel mooie kilometers en veel inspiratie toe!
  Hartelijke groeten,
  Marion

 2. Arjan Hoks schreef:

  Wat prachtig dat het jullie gelukt is om elkaar te ontmoeten, vlak voor dit mooie project. En natuurlijk is de schrijver vereerd. Een topfotograaf die zijn woorden en zinnen in beelden omzet. Nogmaals: heel veel succes en plezier met het maken van dit visuele boek. Goede reis en tot gauw, Arjan.

 3. Wilma avn tuyl schreef:

  Wat een mooi project, annemarie. Ik heb alleen Perlmann’s zwijgen gelezen van hem. Ook fantastisch. Nachttrein naar Lissabon ligt nog op de stapel Te lezen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© copyright annemarie hoogwoud photography
Niets van deze website of de inhoud ervan mag worden gereproduceerd, gekopieerd, gewijzigd of aangepast, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Annemarie Hoogwoud