NL · EN
Winkelmand (0) · 0,00
Moving

Struinend door het landschap, ver weg of bij mij om de hoek, met mijn camera in de hand. Op zoek naar rust en bezinning. Elke keer weer raakt dit mij. En elke keer weer resulteert het in een andere serie beelden waarin het landschap mij toont wat het op dat moment wil laten zien. 

Klik op de foto om een print te bestellen

flevoland – roggebotstaete


De eerste Moving beelden ontstonden – eerlijk gezegd – per ongeluk. Op een vakantie, terwijl ik wat aan het spelen was met mijn camera. En al doende, in die beweging, zocht ik steeds meer aansluiting bij het daadwerkelijk visueel waarneembare landschap. Dat kleine beetje herkenning, zodat je weet waar je bent. En tegelijkertijd toch uitgedaagd wordt op zoek te gaan naar wat er is. En naar wat je eigenlijk ziet en wat het beeld bij je oproept. Daarmee kreeg deze serie Moving een geheel eigen dynamiek.


engeland – bosham

flevoland almere


utrecht


De Moving beelden vragen je stil te staan. Ze tonen jou een dynamiek in het landschap en spiegelen je gevoel. Ze stellen je de vraag in hoeverre het landschap aansluit bij jouw beleving van het leven.


noord holland – texel


spanje – castillejar


engeland – bosham


spanje – costa de la luz


engeland – bosham


spanje – castillejar


© copyright annemarie hoogwoud photography
Niets van deze website of de inhoud ervan mag worden gereproduceerd, gekopieerd, gewijzigd of aangepast, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Annemarie Hoogwoud